Authentieke Chinese Recepten: Een Culinaire Reis door China (Paperback)

Authentieke Chinese Recepten: Een Culinaire Reis door China By Mei Ling Chen Cover Image
$41.77
Not in stock. Usually arrives in 2-5 Days
(This book cannot be returned.)

Description


Mei Ling Chen is een ervaren chef-kok en foodblogger die haar passie voor de Chinese keuken heeft omgezet in een culinair avontuur door China. In dit kookboek deelt ze haar favoriete authentieke Chinese recepten, die traditioneel en smaakvol zijn.


Dit kookboek biedt een breed scala aan gerechten, van bekende favorieten zoals Kung Pao kip en loempia's tot minder bekende gerechten zoals gestoomde varkensbuik en Chinees broodje. Mei Ling Chen neemt je mee op een culinaire reis door China en laat je kennismaken met de diverse smaken en ingredi nten van deze geweldige keuken.


Of je nu een ervaren kok bent of een beginner, dit kookboek biedt iets voor iedereen. De recepten zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen, met gedetailleerde instructies en ingredi ntenlijsten. Je zult in staat zijn om heerlijke Chinese gerechten te bereiden in je eigen keuken.


Met dit kookboek kun je ook meer leren over de culinaire geschiedenis van China en de betekenis achter de gerechten. Mei Ling Chen deelt haar kennis en passie voor de Chinese keuken en nodigt je uit om te genieten van de smaakvolle en traditionele gerechten van China.Product Details
ISBN: 9781783814435
ISBN-10: 1783814438
Publisher: Mei Ling Chen
Publication Date: April 2nd, 2023
Pages: 222
Language: Dutch